Πάσαλιτς: “Ζω για τέτοια παιχνίδια! Αν δεν σου αρέσουν, να παίξεις σκάκι!”

Ο Άρης ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall», την Κυριακή στις 17:00. Ένας από τους παίκτες του Άρη που έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα τέτοιων παιχνιδιών είναι ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς που φόρεσε την κίτρινη φανέλα την σεζόν 2012-2013.

Ζει άλλωστε για τέτοια παιχνίδια όπως και ο ίδιος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την Ελευσίνα: «Σίγουρα ζω για τέτοια παιχνίδια. Όχι μόνο εγώ. Όλοι οι παίκτες. Αν δεν σου αρέσουν τέτοια παιχνίδια καλύτερα να παίξεις σκάκι φίλε. Η αδρεναλίνη σε τέτοια παιχνίδια είναι υψηλή σε τέτοια ματς. Προσπαθώ να αφήνω τα συναισθήματα μου για τέτοια παιχνίδια στην άκρη. Με καθαρό μυαλό και αρκετή ενέργεια να προετοιμαστούμε για ένα δυνατό παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας», ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου γκαρντ που συνέχισε αναφορικά με το πρώτο παιχνίδι που διεκόπη μερικά δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου: «Ναι είχα ξεκινήσει καλά σε εκείνο το παιχνίδι είχα σημειώσει κάποιους πόντους αλλά δεν έχει σημασία γιατί το παιχνίδι ακυρώθηκε».

όΓια την παρουσία του κόσμου δήλωσε: «Θέλουμε τον κόσμο στον πλευρό μας γιατί θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η βοήθεια του είναι πολύ σημαντική. Όχι όμως μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Να έρθουν και στα υπόλοιπα, τους θέλουμε κοντά μας».

Ο 28χρονος παίκτης μίλησε και για το αν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα κρίνουν κατά πολύ την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα: «Φυσικά, είναι δύο δυνατά παιχνίδια με αντίπαλο μια δυνατή ομάδα που αγωνίζεται μάλιστα και στο Eurocup. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα όμως τέτοιες νίκες βοηθάνε στο καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα»

To Top