Πάσαλιτς: “Η νίκη είναι το καλύτερο φάρμακο”

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς παραδέχθηκε ότι όλοι οι παίκτες ήταν πιεσμένοι χθες λόγω των γεγονότων της περασμένης βδομάδας, ωστόσο υπογράμμισε την σημασία της νίκης με τον Απόλλωνα, που λειτουργεί σαν το καλύτερο φάρμακο!

Τόνισε αρχικά ο Βόσνιος γκαρντ στο basketplus.gr πως “όλοι μας ήμασταν στρεσαρισμένοι μετά από ότι συνέβη το προηγούμενο Σάββατο στο  παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο κόουτς προσπάθησε να μας ηρεμήσει, μας προετοίμασε σωστά. Αφήσαμε εκείνο το παιχνίδι πίσω μας και συγκεντρωθήκαμε σε αυτό με τον Απόλλωνα. Κάναμε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Πήραμε τη νίκη.

 -Η ομάδα χρειαζόταν αυτή τη νίκη μετά από ότι συνέβη το προηγούμενο Σάββατο…

-Η νίκη είναι νίκη. Πάντα είναι καλή, πάντα είναι πολύτιμη. Σε κάθε αγώνα, ότι και εάν έχει προηγηθεί, πάμε για τη νίκη. Και η νίκη είναι το καλύτερο φάρμακο. Ακόμα κι αν δεν έχεις παίξει καλά, η νίκη το κάνει… ευκολότερο.

 -Η απόδοση της ομάδας σε ικανοποιεί ή να περιμένουμε βελτιώσεις στο μέλλον;

-Σίγουρα χρειάζεται να βελτιωθούμε. Ειδικότερα στην επίθεση. Αλλά όπως δουλεύουμε ομαδικά και προσπαθούμε σαν ένα δυνατό σύνολο, είμαι αισιόδοξος. Δεν ανησυχώ. Είναι θέμα χρόνου να πετύχουμε αυτό που ζητάμε. Θα γίνουμε καλή ομάδα και θα παίρνουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα.

-Σε πόσο χρόνο να περιμένουμε το φορμάρισμα της ομάδας;

-Ποιος μπορεί να το προσδιορίσει με ακρίβεια; Όσο διάστημα χρειαστεί για να βρούμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο.

-Η ομάδα δείχνει να μην έχει εύκολο σκοράρισμα. Είναι το μεγάλο της πρόβλημα;

-Μην πάρουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα σαν παράδειγμα. Όπως είπα στην αρχή ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Όλοι ήμασταν στρεσαρισμένοι από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Μας επηρέασε. Αλλά αυτό που κρατάμε από τον αγώνα με τον Απόλλωνα είναι η νίκη. Γιατί αυτό μετράει.

-Περιμένεις να σας επηρεάσει η τιμωρία των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στην ομάδα;

-Είναι κάτι που πρέπει να το δεχθούμε και να μην μας επηρεάσει. Θα είναι μειονέκτημα για μας γιατί ο κόσμος στα κρίσιμα παιχνίδι είναι ο έκτος παίκτης, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Ελπίζω να αλλάξει η ποινή και να μην τιμωρηθούμε για τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

To Top