Πάσαλιτς στο PRESSARIS: “Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο!”

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς έψαχνε κι αυτός ένα ξέσπασμα μετά από τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του. Αυτό όμως που κρατά από τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ είναι η συνολική αντίδραση του Άρη κι όπως επεσήμανε στο PRESSARIS αν η ομάδα έχει αυτή την απόδοση μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο μέσα στο “σπίτι” της.

Ο Βόσνιος γκαρντ που ήταν πρώτος σκόρερ των κίτρινων δήλωσε αρχικά: “Η ΑΕΚ είναι μια σοβαρή και καλή ομάδα. Έχει ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες, έχει νέο προπονητή και προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες. Δεν είμαι ο άνθρωπος που τον απασχολεί τόσο ο αντίπαλος όσο η δική του ομάδα. Όταν η ομάδα έχει τον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο πρωτάθλημα”.

Για τη δική του απόδοση κι αν ξέσπασε μετά από μια άσχημη περίοδο γι’ αυτόν υπογράμμισε: “Ήταν η ώρα να συμβεί κι αυτό. Κόντρα στον Κολοσσό βρέθηκα σε πολύ κακή μέρα με 2/10 σουτ. Σήμερα σκόραρα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να δουλεύουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να φαίνεται αυτό στα παιχνίδια. Σήμερα σκόραρα εγώ, την επόμενη φορά θα είναι κάποιος άλλος”.

Η νίκη επί της ΑΕΚ τονώνει την ψυχολογία των παικτών ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν: “Είναι μια νίκη που ανεβάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας. Θα πάμε τώρα να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα του σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να τους νικήσουμε εκεί αλλά θα παλέψουμε. Κανείς δεν είναι αχτύπητος”.

Τα σημερινά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Α1 δείχνουν ότι μπορεί να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Πάσαλιτς: “Το Ρέθυμνο νίκησε εκτός έδρας την Κηφισιά, ο Απόλλων επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ. Αυτό δείχνει πόσο αμφίρροπο και ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα. Όλοι μπορούν να τους κερδίσουν όλους. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει όπως έγινε σήμερα, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο στην έδρα μας”.

To Top