Πάσαλιτς: “Το ζντο και το μυστικό της νίκης”

Ο Άρης σε ακόμα ένα παιχνίδι πήρε αρκετές λύσεις από την περιφέρεια. Πάσαλιτς και Βεργίνης οργάνωσαν πολύ καλά την ομάδα και πέρα από τα οργανωτικά τους καθήκοντα φρόντισαν να δώσουν και τις απαραίτητες βοήθειες στο σκοράρισμα σε καίρια σημεία του παιχνιδιού.

Ο Βόσνιος γκαρντ τελείωσε τον αγώνα στους 10 πόντους πήρε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών και του προπονητή του και τόνισε μετά την τελευταία κόρνα της αναμέτρησης: «Όντως το τελευταίο «ζντο» κράτησε παραπάνω από το κανονικό. Είπαμε κάποια πράγματα που πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα αλλά τονίσαμε ότι είμαστε ομάδα έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει είμαστε ομάδα και πρέπει να πάμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην Αθήνα. Παίξαμε σαν ομάδα και αυτό ήταν το μυστικό για να πάρουμε σήμερα τη νίκη. Αυτό είναι το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει ότι παίζουμε ο ένας για τον άλλο και παλεύουμε για κάθε φάση».

Αναφορικά με την εκδήλωση προς τιμή του Νίκου Γκάλη και το πώς επέδρασε στα αποδυτήρια της ομάδας ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς δήλωσε: «Μας έδωσε την δυνατότητα να καταλάβουμε σε ποια ομάδα παίζουμε και για ποια ομάδα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Απομένει ένα ακόμα παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο τελευταίο ματς».

To Top