Πάσαλιτς: “Όταν έχεις παίκτη σαν τον Βεζένκοφ, δεν υπάρχουν λόγια…”

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς ακολούθησε την… πεπατημένη Πρίφτη και έριξε τους τόνους αμέσως μετά τον αγώνα, τονίζοντας ότι πρέπει να το ξεχάσουν γρήγορα το σημερινό παιχνίδι. Και αυτός με τη σειρά του αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ!

Ο Βόσνιος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση. Εκανε καλό παιχνίδι. Για εμάς ήταν μία πολύ σημαντική νίκη γιατί μας έλειπε ο Τόμας. Όταν έχεις ένα παίκτη σαν τον Βεζένκοφ, δεν υπάρχουν λόγια. Δε θέλω να μιλάω ξεχωριστά. Όταν κάποιος όμως έχει τέτοια βράδια, δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Το παιχνίδι πρέπει να το ξεχάσουμε. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, Δεν κερδήθηκε κάποιος τελικός. Πρέπει να προπονούμαστε σκληρά. Να μείνουμε προσγειωμένοι και να μην επηρεαστούμε από το σημερινό αποτέλεσμα”.

Για τα σουτ που σήμερα έμπαιναν σε αντίθεση με την Κυριακή είπε ότι “έτσι είναι το παιχνίδι. Τίποτα δε μπορείς να πεις για τα σουτ. Αυτά συμβαίνουν. Σουτάραμε πολύ άσχημα την περασμένη Κυριακή αλλά κερδίσαμε. Μεταξύ μας είπαμε ότι δε μπορούμε να σουτάρουμε χειρότερα”.

To Top