Πάσχος: “Μεγάλη η δυναμική του Άρη, όλοι στήριξαν τον Δημήτρη”

Ο νομικός εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών, Νίκος Πάσχος μίλησε με αφορμή το φιλικό για τον φίλαθλο του Άρη Δημήτρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την χθεσινή εκδήλωση:

Η εκδήλωση χθες έγινε για να ενισχύσουμε υλικά και ηθικά τον Δημήτρη, ο οποίος αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν δύο χρόνια. Δέχθηκε πολύ μεγάλη στήριξη που με την αγορά κουπονιού θέλανε να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Είναι κάτι που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Δίνει ένα κίνητρο στον κόσμο να ξεχάσει το αποτέλεσμα του αγώνα. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν στο φιλικό.

-Για το αν είναι ικανοποιημένοι σαν διοργανωτές:

Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την γενικότερη συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια αυτή. Σκοπός είναι να βελτιωνόμαστε σε ό,τι καταπιανόμαστε. Ευχαριστούμε όσους ήθελαν να βοηθήσουν από το δικό τους πόστο. Αρκετά ικανοποιητική η προσπάθεια.

-Για την δυναμική του Άρη:

Πολύ μεγάλη η δυναμική. Καλό είναι τέτοιες προσπάθειες να αγκαλιάζονται και από άλλες ομάδες. Σε μία τέτοια περίπτωση ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει. Μπράβο στον Άρη για την πρωτοβουλία του! Μακάρι να μας αντιγράφουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Μία φορά το χρόνο θα μπορούσε να γίνει αυτή η προσπάθεια. Είναι ένας αγώνας που δεν μας ενδιέφερε ο νικητής. Να ευχαριστήσουμε και τον Ερμή Λαγκαδά που συνεργάστηκε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γήπεδο και τους επώνυμους παλαίμαχους που βοήθησαν και με την παρουσία τους.

To Top