Πάτησαν Ελλάδα αυτοί που τη δόξασαν

Συγκινημένοι από την θερμότατη υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δήλωσαν οι διεθνείς κατά την άφιξή τους από τη Βραζιλία.

Μια υποδοχή αντάξια της παρουσίας τους στα γήπεδα της Βραζιλίας επεφύλασσαν οι Έλληνες φίλαθλοι στους διεθνείς κατά την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας και όλα τα μέλη της αποστολής έγιναν αποδεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από τους συμπατριώτες μας οι οποίοι περίμεναν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου.

Όλοι οι παίκτες δήλωσαν συγκινημένοι για την ανταπόκριση αυτή από τους φιλάθλους, με τον Κώστα Κατσουράνη να μιλά –αρχικά- εκπροσωπώντας όλους παίκτες…

«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ αλλά και όλους τους Έλληνες. Δυστυχώς για λίγο, δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε περισσότερη χαρά. Είμαστε υπερήφανοι και ευχαριστούμε τον κόσμο που το αναγνωρίζει», ήταν τα πρώτα λόγια του…

Τέλος, εξέφρασε την στήριξή του στον Φάνη Γκέκα, ο οποίος αποθεώθηκε από τους Έλληνες που βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στη στήριξη αυτή αναφέρθηκε και ο διεθνής επιθετικός στις δηλώσεις του… «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή αυτή. Και για εμένα αυτή η υποδοχή είναι ακόμη πιο σημαντικό αυτό που ζω εδώ», ήταν τα λόγια του…

Στη συνέχεια μίλησε ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος είπε: «Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν στον κόσμο πολύ μεγάλη χαρά. Εύχομαι να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Τα παιδιά πέτυχαν το στόχο τους. Τώρα βλέπουμε τα προκριματικά του επόμενου Euro».

Τους διεθνείς υποδέχτηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Ανδριανός, που με τη σειρά του τόνισε: «Σήμερα είναι η μέρα των διεθνών. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όπως όλοι οι Έλληνες. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας το προπονητικό κέντρο, το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού είναι δεδομένο και θα το δρομολογήσουμε».

πηγή: sportfm.gr

To Top