«Πάτησε» Ελλάδα και… απειλεί ο Ψωμιάδης!

Το διαφημιστικό σλόγκαν… «αγαπούλα, την κουκούλα» είχε ωθήσει τον Μάκη Ψωμιάδη να στείλει εξώδικο διαμαρτυρίας, αλλά μετά την σημερινή έκδοσή του στις ελληνικές Αρχές ο «Big Mak» απειλεί πραγματικά να αποκαλύψει στοιχεία και ονόματα!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ελληνική Αστυνομία από τις αρμόδιες Αρχές των Σκοπίων, μετά από προφυλάκιση 5,5 μηνών, και αυτήν την ώρα οδηγείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η παράδοση του «Big Mak» έγινε λίγο μετά τις 14.00, όταν κλιμάκιο της Ιντερπόλ στα Σκόπια τον παρέδωσε σε αντίστοιχο ελληνικό, στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Ο Ψωμιάδης, που είναι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, είχε συλληφθεί στο κέντρο των Σκοπίων στις 9 Νοεμβρίου 2011 και προφυλακίστηκε, αλλά η έκδοσή τους στην Ελλάδα ανοίγει ξανά τον φάκελο των στημένων παιχνιδιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος θα κατονομάσει τρία πρόσωπα που τον ενέπλεξαν -αδίκως κατά τη γνώμη του- στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και της στοιχηματικής απάτης, προσπαθώντας να ρίξει αλλού την ευθύνη!

To Top