ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Σούντγκρεν! “Απίστευτη η υποδοχή, είμαι πολεμιστής!”

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στη Θεσσαλονίκη!

Ο δεύτερος μετά τον Λάρσον Σουηδός ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία του με τον Άρη. Μιλώντας αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Μακεδονία τόνισε: “Είναι απίστευτη η υποδοχή, αλλά δεν με εκπλήσσει, διότι έχω ακούσει πολλά για τους φιλάθλους. Αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα, ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά. Θέλω το γήπεδο να είναι σε κάθε παιχνίδι γεμάτο, να μας στηρίζουν με τη φωνή τους και θα τα πάμε καλά…”.

Ρωτήθηκε για το ότι πρώτη φορά στην καριέρα του βγαίνει εκτός Ευρώπης και απάντησε: “Όντως πρώτη φορά βγαίνω εκτός Σουηδίας. Θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο με τον Άρη και ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά. Έχω μάθει για την πόλη, ξέρω ότι είναι όμορφη, μου έχει μιλήσει και ο συμπαίκτης μου στην ΑΙΚ, ο Δημητριάδης αλλά και άλλοι Έλληνες που βρίσκονται στη Σουηδία. Μου είπαν ότι είναι τρελοί οι οπαδοί, έχουν και τα καλύτερα χρώματα, το κίτρινο και το μαύρο”.

Για τον εαυτό του είπε πως “πάντα δίνω το 100%, είμαι πολεμιστής και για μένα πάντα πάνω από όλα είναι η ομάδα”.

Ρωτήθηκε για το αν μίλησε με τον Λάρσον και απάντησε: “Μιλήσαμε. Μου είπε ότι είναι φοβερό το γήπεδό μας σαν έδρα, ότι έχουμε φανταστικούς φιλάθλους και ότι η πόλη ειναι πολύ όμορφη. Τα καλύτερα μου είπε…”.

To Top