ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάτησε Θεσσαλονίκη και ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα ο Λουμόρ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο Λουμόρ Αγκμπενιένου. Ο διεθνής Γκανέζος αριστερός μπακ κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασε στη χώρα μας, φόρεσε τα κίτρινα, περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται από τον Άρη.

Ο Λουμόρ έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη για συμβόλαιο 2+1 ετών με τις υπογραφές να πέφτουν σήμερα, αφού πρώτα ο 24χρονος αμυντικός περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Μάλιστα το βράδυ ο Γκανέζος αμυντικός θα βρεθεί στα επίσημα του “Κλεάνθης Βικελίδης” για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς του Άρη με αντίπαλο την Αστάνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Λουμόρ γεννημένος στην Άκρα στις 15 Αυγούστου 1996, είναι αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1μ.75 και ήρθε στην Ευρώπη για πρώτη φορά το 2014 σε ηλικία 18 ετών για να ενσωματωθεί στη Β’ ομάδα της Πόρτο, αγωνιζόμενος στη συνέχεια σε Πορτιμονένσε, Μόναχο 1860, ενώ από το 2018 ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία δαπάνησε 2.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει! Ενώ ανήκε σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας, αγωνίστηκε δανεικός στην Γκιοζτέπε στην Τουρκία και την περίοδο 2019-20 στην Ισπανική Μαγιόρκα! Είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γκάνας.

Το ρεκόρ του είναι 184 αγώνες, με 4 γκολ και 4 ασίστ.

 

To Top