ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πάτησε” Θεσσαλονίκη, ο Λούις Πάλμα είναι εδώ για τον Άρη!

Πιστός στο ραντεβού του με την νέα του ομάδα, ο Λουίς Πάλμα είναι εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη. Ο 21χρονος επιθετικός από την Ονδούρα είναι έτοιμος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου για τον Άρη.

Ο Πάλμα ξεκίνησε από χθες ένα μεγάλο ταξίδι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού κι έφτασε στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης. Ταξίδεψε συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βίντα, Λουίς Κρουζ, ο οποίος δεν έχει κρύψει την πίστη του στην ποδοσφαιρική αξία του Πάλμα.

Δηλώσεις δεν έκανε σήμερα ο 21χρονος επιθετικός. Πόζαρε με το κιτρινόμαυρο κασκόλ και το καπελάκι του Άρη κι έδειξε να το απολαμβάνει. Αύριο θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις και θα υπογράψει στον Άρη για τα επόμενα πέντε χρόνια, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο τελευταίος θα διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του κι ανάλογα θα αποφασίσει για τον χρόνο χρησιμοποίησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάλμα πριν μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα είχε δηλώσει στην πατρίδα του: «To να φύγω στο εξωτερικό, ήταν κάτι που το έψαχνα και τώρα αυτό θα συμβεί. Την Τρίτη θα περάσω από κάποια τεστ προκειμένου να περάσω τις απαραίτητες εξετάσεις και να προπονηθώ. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική (σ.σ. ο Άρης) και αυτό λέει πολλά. Πηγαίνω με την επιθυμία να παλέψω για μια θέση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ το συντομότερο δυνατό. Είμαι ευγνώμων στον Θεό για την ευκαιρία. Τώρα ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτώ”.

To Top