ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Νικολά Ντιγκινί δηλώνοντας χαρούμενος για τη συμφωνία του με τον Άρη

Μετά από καθυστέρηση δύο ωρών ο Νικολά Ντιγκινί έφτασε στη Θεσσαλονίκη! Η πτήση του από Αθήνα προσγειώθηκε στις 00:30 και πλέον η απόκτησή του από τον Άρη μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Μπρούνο Τσιρίλο, έφτασε στη Θεσσαλονίκη και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: “Γι’ αυτό ήρθα σήμερα, ώστε να τελειώσουμε αύριο και να υπογράψω. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον Άρη. Περιμένω να δουλέψουμε όλοι μαζί, για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Αυτά τα λίγα και… καλά από τον Ντιγκινί, γιατί ήταν και αρκετά ταλαιπωρημένος από την τρίωρη αναμονή μέσα στο αεροπλάνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πτήση ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη στις 22:40, όμως εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης σε όλη την χώρα, προσγειώθηκε στις 00:30. Μάλιστα παίκτης και ατζέντης ήταν καθηλωμένοι για περίπου τρεις ώρες μέσα στο αεροπλάνο.

Το πρωί της Τετάρτης ο Ντιγκινί θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο του με τον Άρη.

To Top