«Πάτησε» Ρύσιο, τα είπε με Μασάδο

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή μέρα για τον Μιχάλη Σηφάκη, που προπονήθηκε έπειτα από αρκετές εβδομάδες στο Νέο Ρύσιο και μάλιστα είχε συνομιλία με τον Μανουέλ Μασάδο, αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας του.

Ο διεθνής γκολκίπερ, που παραμένει εκτός δράσης για τεσσεράμισι μήνες, αρχίζει πλέον να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σήμερα, στην πρώτη του προπόνηση στο Νέο Ρύσιο μέσα στο 2012, ακολούθησε εξατομικευμένο πρόγραμμα. Από αύριο θα κάνει ασκήσεις τεχνικής υπό την καθοδήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Αντώνη Λεπιτσά, παράλληλα με την ενδυνάμωση του αριστερού γονάτου του για περίπου δυο εβδομάδες. Κατόπιν, στα μέσα Φεβρουαρίου, θα είναι πανέτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας!

Τον Σηφάκη καλωσόρισαν ο Μανουέλ Μασάδο και οι συνεργάτες του, που του ευχήθηκαν καλή και σύντομη επάνοδο. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε μάλιστα μια ιδιαίτερη συνομιλία με τον Κρητικό γκολκίπερ, προκειμένου να ενημερωθεί για την αποθεραπεία του και να τον εμψυχώσει. Από την πλευρά του, εκείνος δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον Άρη στο φινάλε της φετινής σεζόν…

To Top