Πάτρας: «Είμαστε Άρης και ξέρουμε να πολεμάμε – Έτοιμοι για την άνοδο»

Αισιόδοξος πως ο Άρης θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο είναι ο προπονητής βόλεϊ των «κιτρινόμαυρων» Χρήστος Πάτρας.

Οι δηλώσεις του ενόψει των τελικών κόντρα στην Ένωση Τούμπας που ξεκινούν απόψε: «Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα και είναι παιχνίδια ψυχολογίας. Στους παίκτες μου το είπα αλλά και οι ίδιοι το έχουν καταλάβει ότι, μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει η φανέλα! Το έχουν διαπιστώσει και οι ίδιοι από συμπεριφορές που  είχαμε σ αυτή την κατηγορία. Το κατάλαβαν, έβαλαν το κεφάλι κάτω και δούλεψαν για να γίνουμε ανταγωνιστικοί γιατί στην αρχή του πρωταθλήματος δεν πατούσαμε καλά.

Δουλέψαμε αποκτήσαμε ψυχολογία και είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το εισιτήριο ανόδου. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι για την κατηγορία αυτή, έζησε μία δυσάρεστη εμπειρία και είναι έτοιμος για την επιστροφή. Φυσικά περιμένουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας για να ξεπεράσουμε και το τελευταίο εμπόδιο.

Η Ένωση Τούμπας είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, γιατί αποτελείται από καλούς και έμπειρους παίκτες, που γνωρίζουν την κατηγορία και έκαναν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη και μπορεί να κερδίσει την άνοδο.

Είμαστε ΑΡΗΣ και ξέρουμε να πολεμάμε. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας, όπου θα γίνουν πραγματικές μάχες για την επικράτηση, που θα ενθουσιάσουν τους θεατές».

To Top