Πάτρας: «Λίγα λόγια, πολλή δουλειά»

Ο Χρήστος Πάτρας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Άρη και έδωσε το στίγμα της προσπάθειας που ξεκινά για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος κόουτς δήλωσε στο arisac.gr:

«Η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Άρη έγινε γιατί από τη δική μου πλευρά έκρινα ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε στη μέση μία προσπάθεια που ξεκίνησε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Με την εμπειρία που έχω στον χώρο του βόλεϊ, πιστεύω ότι  πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για την ομάδα, προκειμένου να αποκαταστήσουμε το όνομά της και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε με γνώμονα το «πολλή δουλειά και λίγα λόγια».

Η Pre League είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο με δεδομένες τις πολλές μετακινήσεις της ερχόμενης σεζόν. Θα μοιάζει με την παλιά Α1 επί της ουσίας, με 12 ομάδες και πολλά ταξίδια. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις μας, στα ονόματα που θα έρθουν στην ομάδα και να βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολύ. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σωστοί και να μην κάνουμε λάθη. Το καλό είναι ότι πλέον υπάρχει μία εμπειρία και στη διοίκηση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τρέχουν για την ομάδα και είναι πλέον πιο έμπειροι στον χώρο του βόλεϊ κι αυτό θα μας βοηθήσει. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια επί της ουσίας, όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Το βόλεϊ είναι η ναυαρχίδα του Α.Σ. αφού το ποδόσφαιρο είναι σε υψηλό επίπεδο και το μπάσκετ έχει βρει τον δρόμο του.

Το σημαντικό για μας είναι να απλώσουμε τα πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Η αξιοπιστία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για το βόλεϊ του Άρη»

To Top