Πάτρας: “Παρά την ήττα πιστεύω ότι ο Άρης θα ανέβει”

Ο Άρης έχασε από την ΜΕΝΤ και βρίσκεται πίσω στις νίκες (1-2), έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία. Στο παιχνίδι της Πέμπτης αναφέρθηκε ο Χρήστος Πάτρας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής των “κιτρίνων”  Χρήστος Πάτρας αναφερόμενος στο παιγνίδι αλλά και για την συνέχεια δήλωσε στο σάιτ LIBERO VOLLEY: “Χάθηκε ο πρώτος τελικός αλλά υπάρχει μέλλον και μάθαμε ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Πέμπτης στο  γήπεδό μας και θέλουμε  να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Δεν τελείωσε τίποτα ,υπάρχει συνέχεια και εξακολουθώ να πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε το εισιτήριο ανόδου. Το χθεσινό παιγνίδι δεν χάθηκε γιατί η ομάδα μου έκανε κάποια σφάλματα ,αλλά για άλλους λόγους  που πρέπει να είδαν και πρέπει να  αναλύσουν άλλοι πιο αρμόδιοι.

Απλά θα αναφέρω ότι το πρώτο σετ δόθηκε στους γηπεδούχους  ότι όλη η αντίπαλη ομάδα ήταν συνέχεια κάτω από τον πρώτο διαιτητή διαμαρτυρόμενη χωρίς ο διαιτητής να εφαρμόσει τον κανονισμό και τέλος οι αθλητές της Ε.Τ.  συνέχεια προκαλούσαν με χειρονομίες τους οπαδούς μας  κάτι που δεν επιτρέπεται και το αντιλήφθηκε μόλις πριν την εκπνοή του τέταρτου σετ !

Είναι κρίμα να μην σέβεται τις προσπάθειες των αθλητών και να μην εφαρμόζει τον κανονισμό σε  απλές παραβάσεις .

Είπαμε  δεν στεκόμαστε σ΄αυτά ,ο Αρης είναι μαχητής ,παίζει εναντίον όλων και ξέρει να κερδίζει”

To Top