Πέθανε στο γήπεδο Αργεντινός ποδοσφαιριστής

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, καθώς ο Έκτορ Σανάμπρια, πέθανε στο γήπεδο σε αγώνα τρίτης κατηγορίας. Κι ήταν μόλις 27 ετών, ενώ είχε γενέθλια την επόμενη μέρα.

Ο θάνατος πάντα συγκλονίζει. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για αθλητές, που κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, καταρρέουν και “φεύγουν” τόσο απρόσμενα και ξαφνικά.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πως το φαινόμενο είναι όλο και πιο συχνό, ενώ νέο τραγικό περιστατικό συνέβη στα γήπεδα της Αργεντινής.

Η Λαφερέρε με την Λαμαδρίδ έπαιζαν ένα ματς για την 4η αγωνιστική της τρίτης κατηγορίας και στο 29ο λεπτό, ο Έκτορ Σανάμπρια έπεσε στο γήπεδο με σπασμούς. Άπαντες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου σοκαρίστηκαν, ενώ ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μάταια όμως. Ήταν πλέον αργά, αφού υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέληξε.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαφερέρε ήταν μόλις 27 ετών και το τραγικό της υπόθεσης είναι πως την επόμενη ημέρα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες συνέχισαν να αγωνίζονται μέχρι το 45′, όμως όταν μαθεύτηκε το τραγικό γεγονός, ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι. Επίσης, αποφασίστηκε η αναβολή του τελευταίου ματς της 4ης αγωνιστικής της τρίτης κατηγορίας.

Από την πλευρά της, η ομάδα του άτυχου Έκτορ Σανάμπρια, ξεκαθάρισε πως ο ποδοσφαιριστής ήταν υγιής.

πηγή: sport24.gr

To Top