Πέμπτη πρωί (10.30) ο ημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Ναδάλ

Το πρωί της Πέμπτης (24/01, 10:30) θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας μεταξύ Στέφανου Τσιτσιπά και του Ράφα Ναδάλ για τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν!

Ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού για τον Έλληνα τενίστα με έναν σπουδαίο αντίπαλο, αφού η επόμενη πρόκληση για τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι ο Ράφα Ναδάλ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, στην προσπάθεια να συνεχίσει το έπος του, το οποίο έχει τρελάνει κόσμο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι πάντες στην Ελλάδα πλέον κινούνται για τα καλά σε ρυθμούς Τσιτσιπά και περιμένουν μια ακόμη κατάθεση ψυχής από τον 20χρονο σούπερ σταρ προκειμένου να κάνει το πιο μεγάλο… άλμα προς τον τελικό του τουρνουά της Αυστραλίας!

Όπως έγινε γνωστό, ο αγώνας θα διεξαχθεί το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου και ώρα 10:30, ενώ έγινε sold out! Παρότι ο Ναδάλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ο Τσιτσιπάς είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να τα καταφέρει και να φτάσει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου! Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/1) στις 10:30 ώρα Ελλάδας.

To Top