Πέναλτι Νο 12: Φωνάζει ο ΟΦΗ για την ήττα στην Τούμπα! Νιόπλιας: «Άλλαξαν οι κανονισμοί χθες;»

Στη φάση του γκολ του ΟΦΗ, που έγινε… πέναλτι (το νούμερο 12 για τον ΠΑΟΚ φέτος) και γκολ, στάθηκε ο τεχνικός των Κρητικών μετά τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα και το 3-0, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει αν μετρούσε κανονικά το 0-1!

Ο κ. Νιόπλιας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν άλλαξαν οι κανονισμοί χθες το βράδυ, αλλά όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ξέρουμε πως το χέρι μετά από κόντρα στο πόδι δεν είναι πέναλτι.

Και τέλος πάντων, αφού είναι πέναλτι, γιατί δεν του βγάζει κίτρινη κάρτα;

Ήμασταν τόσο καλοί, που δεν γύρναγε το ματς με το 0-1! Δεν υπάρχει μετά παιχνίδι για εμένα»!

Ο Πραξιτέλης Βούρος από την πλευρά του μίλησε μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ με 3-0 και στηρίχτηκε κυρίως στη φάση του πέναλτι και του ακυρωθέντος γκολ των Κρητικών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία σε αντίθεση με εμάς που είχαμε μία με τον Τσιλιανίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά γιατί ήθελε να αλλάξει αυτή την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου αλλά ήρθε η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Είναι πάγια τακτική μας να μην σχολιάζουμε και κρίνουμε τις διαιτητικές αποφάσεις. Αν και αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί είδατε και εσείς αυτό που έγινε στην συγκεκριμένη φάση.

Μετά το γκολ του ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο γήπεδο και δεν διεξήχθη ουσιαστικά ποδόσφαιρο, μετά τη φάση του πέναλτι. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο όπου σε μια φάση βάλαμε γκολ αλλά τελικά βρεθήκαμε εμείς πίσω στο σκορ. Τελικά μετά από αυτό το γεγονός, ο ΠΑΟΚ μετουσίωσε τα λάθη μας σε γκολ. Είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάμε το αύριο πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε μια χρονιά που η ομάδα παίζει ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο».

To Top