Πέναλτι… οκτώ μήνες μετά!

Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Άρης κέρδισε το πρώτο πέναλτι της χρονιάς!Μία ομάδα που έχει τις περισσότερες τελικές σχεδόν από κάθε αντίπαλο και πατάει πιο πολύ στην αντίπαλη περιοχή από κάθε άλλον έφτασε στην 11η αγωνιστική για να κερδίσει την (πρώτη) εσχάτη των ποινών…

Έχουμε επισημάνει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς την αντιμετώπιση του Άρη από τη διαιτησία. Θέμα ικανότητας των διαιτητών ή μη σε αρκετές των περιπτώσεων οι ρέφερι του πρωταθλήματος έχουν… “κλείσει” τα μάτια σε παραβάσεις αντιπάλων κατά του Άρη.

Ακόμα και χθες και πριν ο Πόι σκοράρει για το τελικό 2-2 από τα έντεκα βήματα ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε δύο πεντακάθαρα πέναλτι στον Άρη. Στον Φερνάντες μόλις στο 8΄και στον Καπνίδη στο 81΄.

Για την ιστορία, αυτό είναι το πρώτο πέναλτι που κέρδισε ο Άρης μετά από 8 μήνες ή αν προτιμάτε αλλιώς μετά από 14 επίσημα παιχνίδια, εκ των οποίων τα 13 με ομάδες της Γ΄Εθνικής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Τελευταία φορά που οι “κίτρινοι” κέρδισαν πέναλτι ήταν στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, στις 6/4/2014 όταν ο Τριανταφυλλάκος έγραψε το 1-1 (τελικό 2-2) στο παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Θ.Κολοκοτρώνης”.

To Top