Πένθος στην Λαμία, πέθανε πρώην παίκτης και προπονητής της ομάδας

Πένθος στην Λαμία, πέθανε πρώην παίκτης και προπονητής της ομάδας, αλλά και αντιδήμαρχος της πόλης

Ο Θανάσης Αργύρης έγινε γνωστός όμως μέσω του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ως ένα από τα βασικά στελέχη της Λαμίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Λαμία: “Πέθανε από κοροναϊό μετά από δύο μήνες άνισης μάχης με τον φονικό ιό ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Θανάσης Αργύρης σε ηλικία 62 ετών.

Επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση από θέση ευθύνης, με τελευταία την ανάληψη καθηκόντων τον περασμένο Νοέμβριο ως αντιδήμαρχος Λαμιέων, αρμόδιου για θέματα πρωτογενούς τομέα (αγροτικής ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, αλιείας) και φυσικών Καταστροφών στη Δημοτική Ενότητα Λιανοκλαδίου.

Σε όλη τη Φθιώτιδα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έγινε γνωστός όμως μέσω του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ως ένα από τα βασικά στελέχη του ιστορικού ΑΣ Λαμία κι άλλων αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Υπηρέτησε και ως προπονητής αναπτυξιακών τμημάτων σε πολύ δύσκολες εποχές.

Δυστυχώς στο τέλος Νοεμβρίου, σύμφωνα με το LamiaReport, νόσησε σοβαρά από κορονοϊό αν και εμβολιασμένος και στις 28/11 διασωληνώθηκε και εισήχθη λίγο αργότερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας. Έδωσε άνισο αγώνα και στις 8 Δεκεμβρίου αρνητικοποιήθηκε, χωρίς όμως η κατάστασή του να επιτρέπει μετακίνησή του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για αυτό και μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ.

Η είδηση του θανάτου του Θανάση Αργύρη έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική Κοινωνία καθώς επρόκειτο για πολύ αγαπητό άνθρωπο”.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία με μήνυμά της αποχαιρετά τον Θανάση Αργύρη. Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του 62χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Λαμίας, Θανάση Αργύρη, που “έφυγε” σήμερα από τη ζωή χάνοντας τη μάχη που έδινε πάνω από ενάμιση μήνα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Ο Θανάσης Αργύρης υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας της Λαμίας καθώς και προπονητής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, υπηρετώντας πιστά πέρα από το ποδόσφαιρο και την τοπική αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”!

To Top