Πένθος στην οικογένεια του Πανθρακικού, πέθανε ο ιδιόκτητης και αναμορφωτής της ομάδας!

Θρήνος στην Κομοτηνή και στην οικογένεια του Πανθρακικού αφού έφυγε περίπου στις 11:00 το πρωί από την ζωή ο Τάσος Καραολάνης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανθρακικός, ο πιο βασικός ίσως συντελεστής της ονειρικής πορείας της ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα στην Super League.

Ο Τάσος Καραολάνης αν και τριπλά εμβολιασμένος, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη μοναδα Covid του Πανεπιστημιακου Γενικου Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και συμφωνα με πληφορορίες τις τελευταίες ημέρες είχε διασωληνωθεί δίνοντας μεγάλη μάχη για τη ζωή, καθώς αντιμετωπιζε και άλλα προβληματα.

Εζησε την μεγάλη πορεία του Πανθρακικού από το τοπικό στην Δ’ και την Γ’ Εθνική, οπότε και ανέλαβε επίσημα, την χρηματοδότησε και ήταν ο μεγαλομέτοχος τα χρόνια της Super League αλλά μέχρι και την πικρή στιγμή της πτώχευσης και της επιστροφής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Από το 2017 ουσιαστικά είχε υποχωρήσει με τον ίδιο να κουβαλά σε προσωπικό επίπεδο τα χρέη της εποχής της ΠΑΕ Πανθρακικός, αλλά βοήθουσε διακριτικά με τον τρόπο του τον Ερασιτέχνη Πανθρακικο και χάρη σ’ αυτόν κατάφερνε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κικίδιο.

Δυστυχώς ο Τάσος Καραολάνης στις 11.00 το πρωί υπέκυψε στο μοιραίο, λίγες ώρες αφότου ο Πανθρακικος κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην ΕΠΣ Θράκης ελπίζοντας σε επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα.

Πηγή: thrakisports.gr

 

 

 

To Top