ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέντε αγωνιστικές, επτά αλλαγές προπονητών στη Σούπερ λίγκα των άδειων καθισμάτων

Κάθε χρόνο καταφέρνει να ξεπερνάει τον εαυτό της η Σούπερ λίγκα των άδειων καθισμάτων στα περισσότερα γήπεδα, καθώς έχουν οι αλλαγές προπονητών έχουν ήδη ξεπεράσει τις αγωνιστικές που έχουν γίνει!

Ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο από τον Πλατανιά. Τέλος ο Άκης Μάντζιος…

Εχασε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παρελθόν ο Μπέσνικ Χάσι…

Συντριβή για τη Λάρισα από τον Πανιώνιο. Στην έξοδο και ο Τζάκι Ματάισεν, ο οποίος είχε αναλάβει μόλις 11 μέρες νωρίτερα αντί του Αντρέ Πάους και πρόλαβε να κοουτσάρει τους “βυσσινί” σε τρία παιχνίδια όλα κι όλα, δύο πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου. Και στους δυο στενός συνεργάτης ο Δημήτρης Σίτσας.

Πιθανώς να μην έχει προηγούμενο στα χρονικά του ελληνικού πρωταθλήματος, το να φεύγουν τρεις προπονητές την ίδια αγωνιστική μετά από ήττες των ομάδων τους.

Κι αυτό βέβαια δεν ήταν παρά συνέχεια των όσων έχουν προηγηθεί, μιας και ήδη μετράμε επτά αλλαγές στους ελληνικούς πάγκους!

Την αρχή έκανε ο ΠΑΟΚ που άλλαξε προπονητή πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μετά τις άσχημες εμφανίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ και τα φιλικά. Η συνέχεια δόθηκε με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ο οποίος αποχώρησε “για προσωπικούς λόγους” έπειτα την πρώτη κιόλας αγωνιστική από το τιμόνι της Κέρκυρας, ενώ εκείνος που τον ακολούθησε ήταν ο Στάικος Βεργέτης στον Αστέρα, μετά το 1-3 από τη Λαμία.

Από τις επτά αλλαγές προπονητών, οι δύο να ανήκουν στη Λάρισα κι ας έχουν παιχτεί μόλις πέντε αγωνιστικές.

To Top