Πέντε αγώνες κρίνουν την βαθμολογική θέση του Άρη

Ο μπασκετικός Άρης ξεκινάει από σήμερα επί της ουσίας μια μίνι προετοιμασία ώστε να είναι απολύτως έτοιμος για την τελευταία πεντάδα αγώνων στην κανονική διάρκεια, εκεί όπου θα κριθεί και η βαθμολογική του θέση.

Οι κίτρινοι υποδέχονται την επόμενη βδομάδα τον Ολυμπιακό και θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν μια ανταγωνιστική εικόνα, αλλά το μυαλό όλων είναι πώς θα μπορέσουν να κερδίσουν τους πέντε εναπομείναντες αγώνες ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας για να βρεθούν στην 6η θέση και να έχουν… ζωή και στα πλέι οφ.

Ο Άρης αγωνίζεται κατά σειρά με Ηλυσιακό (εκτός), Πανελευσινιακό (εντός), Ίκαρο (εκτός), Τρίκαλα (εντός) και Κολοσσό (εκτός) αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Σήμερα και οι πέντε αυτοί αντίπαλοί του εμπλέκονται στο παιχνίδι της παραμονής, όμως ουδείς μπορεί να προδικάσει πόσο ενδιαφερόμενες ή αδιάφορες θα είναι όσο περνούν οι αγωνιστικές.

Οι κίτρινοι με νίκες ως το τέλος είναι πολύ πιθανό ότι θα πάρουν την 6η θέση, παρότι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τον ΚΑΟΔ. Για να το κάνουν όμως αυτό θα πρέπει να παρουσιάσουν το πρόσωπο της Νέας Σμύρνης…

 

To Top