Πέντε «κιτρινόμαυρες» κλήσεις στην Εθνική κορασίδων ποδοσφαίρου

Πέντε παίκτριες του Άρη κλήθηκαν στην Εθνική κορασίδων για προπονήσεις που θα γίνουν στη Θέρμη.

Αναλυτικά: «H Ευαγγελία Μουστάκη του ΑΡΗ, η Δάφνη Αντωνιάδου του ΑΡΗ, η Εριφύλλη Γεωργαλά του ΑΡΗ, η Μυρτώ Νταφοπούλου του ΑΡΗ Τζησιου Ιωάννα και η Μαρία Γρηγοριάδου του ΑΡΗ είναι στην προεπιλογή της εθνικής κορασίδων στην Θεσσαλονίκη.

Η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ, στην Θέρμη στις στις 14:30 για τις γεννηθείσες στις 2004:

ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2004 ΑΡΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΔΑΦΝΗ 2004 ΑΡΗΣ

 

και στις 16:30 για τις γεννηθείσες στις 2005:

 

ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΕΡΙΦΥΛΛΗ 2005 ΑΡΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 2005 ΑΡΗΣ

ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ 2005 ΑΡΗΣ

ΤΖΗΣΙΟΥ ΙΩΆΝΝΑ 2005 ΑΡΗΣ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέντε «κιτρινόμαυρες» κλήσεις στην Εθνική μπέιζμπολ – Τροχοπέδη το οικονομικό!

Πέντε αθλητές της ομάδας μπέιζμπολ του Άρη κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον προσεχή Σεπτέμβρη, ωστόσο, όπως τονίζεται στη σχετική ενημέρωση το οικονομικό αποτελεί τροχοπέδη, καθώς δεν είναι εύκολο να βρεθούν οι κατάλληλοι πόροι για να καλυφτούν όλα τα έξοδά τους.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Baseball που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία από τις 9 έως στις 18 Σεπτεμβρίου η Ομοσπονδία Baseball με το νέο Ομοσπονδιακό Προπονητή Mauro Mazzotti στο τιμόνι κάλεσε για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας από το τμήμα Baseball του Άρη 5 παίκτες (εκ των οποίων οι 4 είναι ήδη διεθνείς).

Η κλήση έγινε για τους αθλητές: Kostas Gennaios – Tzortzis Markou – Chatzimilioudis Kostas – Anthony Karounis και Γιωργος Λεμπέσης.

Το πρόβλημα που υπάρχει πλέον από τους παίκτες του Άρη για την στελέχωσή τους στην Εθνική Ομάδας είναι μόνο το οικονομικό όπου λόγω των καταστάσεων που επικρατούν δεν είναι εύκολο να βρεθούν οι κατάλληλοι πόροι για να καλυφτούν όλα τα έξοδα των Διεθνών παικτών.

Στόχος της ομάδας του Άρη είναι να προσπαθήσει να καλύψει ένα μέρος των εξόδων των αθλητών ώστε να μπορέσει η Εθνική ομάδα να στελεχωθεί με όσους περισσότερους αθλητές του Άρη μπορεί».

To Top