ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πέντε νέα πρόσωπα στο Παλέ – Πώς ήρθαν στον Άρη και τι έκαναν πέρσι!

Πέντε από τα επτά καινούρια πρόσωπα του φετινού ρόστερ του Άρη βρίσκονται ήδη στην Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας. Το PRESSARIS αναλύει πώς ήρθαν στους κίτρινους οι Ντέβιν Μαρμπλ, Γουίλ Κάμινγκς, Μάικλ Τζένκινς, Βασίλης Καββαδάς και Μιχάλης Τσαϊρέλης και τι έκαναν πέρσι στις ομάδες τους.

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο. 

ΝΤΕΒΙΝ ΜΑΡΜΠΛ (24, 1,98μ.)

Προτάθηκε στους κίτρινους τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου και αμέσως η περίπτωσή του βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του Δημήτρη Πρίφτη και των συνεργατών του. Τον Μαρμπλ τον είδαν αγωνιζόμενο και πέρσι και φέτος στο Ορλάντο οι Πρίφτης – Καμπερίδης και από την στιγμή που ήταν προσιτός οικονομικά έγιναν όλα όσα έπρεπε για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αφήνοντας το ΝΒΑ μετά από θητεία δύο ετών.

Τι έκανε πέρσι: Ορλάντο Μάτζικ (NBA): 28 αγώνες, 2,1π., 1,4ρ. – Έριε Μπέιχοκς (D-League): 14 αγώνες, 14,1π., 5,2ρ., 2,2ασ., 1,6κλ.

ΓΟΥΪΛ ΚΑΜΙΝΓΚΣ (24, 1,88μ.)

Οι κίτρινοι ήθελαν έναν πλέι μέικερ που να μπορεί να ανταποκριθεί στο γρήγορο τέμπο και να είναι και καλός αμυντικός. Ο Γουίλ Κάμινγκς ήταν η πιο κατάλληλη επιλογή, τον τσέκαραν και αυτόν στο Ορλάντο φέτος μέσω του Σάββα Καμπερίδη και ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση αυτού του καλοκαιριού. Μετά την επικοινωνία που είχε ο παίκτης με τον Δημήτρη Πρίφτη, όπου και του αναλύθηκαν τα πάντα, η συμφωνία ήταν οριστική.

Τι έκανε πέρσι: Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς (D-League): 49 αγώνες, 20,5π., 3,6ρ., 4,8ασ., 1,9κλ., 3π. 38,4%

ΜΑΪΚΛ ΤΖΕΝΚΙΝΣ (30, 1,93μ.)

Ο Μάικλ Τζένκινς είναι στην… λίστα γάμου του Δημήτρη Πρίφτη εδώ και χρόνια. Τον παρακολουθεί τον παίκτη σχεδόν σε όλη την ευρωπαϊκή του καριέρα και μόλις διαπίστωσε ότι μπορεί να τον αποκτήσει, δεν έχασε την ευκαιρία. Ο Τζένκινς δεν ήθελε να παραμείνει στην Τουρκία λόγω των συμβάντων του καλοκαιριού, έριξε τις απαιτήσεις του και ο Άρης τον έκανε δικό του.

Τι έκανε πέρσι: Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία): 31 αγώνες, 13,6π., 4ρ., 2,1ασ., 1,3κλ., 3π. 39,4%

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ (25, 2,05μ.)

Άρης και Βασίλης Καββαδάς είχαν συμφωνήσει από τις αρχές Ιουνίου να συνεργαστούν. Ο Ολυμπιακός ωστόσο δεν είχε αποφασίσει αν θα τον διατηρήσει ή όχι στο ρόστερ του, όμως οι κίτρινοι είχαν την υπομονή να περιμένουν και… δικαιώθηκαν. Τέλη Ιουλίου έκαναν δικό τους τον διεθνή σέντερ με διετές συμβόλαιο!

Τι έκανε πέρσι: Αρκαδικός (Ελλάδα): 21 αγώνες, 14,9π., 6,4ρ., 1,7κοψ., 2π. 70,8%

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΪΡΕΛΗΣ (28, 2,08μ.)

Από την στιγμή που δεν υπήρχε η δυνατότητα απόκτησης του Σάσα Βεζένκοφ και του Νάτσο Μαρτίν, το εναλλακτικό πλάνο ήταν η απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη ως back up στην θέση “4”. Ο 28χρονος φόργουορντ επέστρεψε στους κίτρινους με συνοπτικές διαδικασίες για μια δεύτερη πιο πετυχημένη θητεία, σαφώς πιο βελτιωμένος και ώριμος μπασκετικά.

Τι έκανε πέρσι: Ολυμπιακός (Ελλάδα): 13 αγώνες, 5,1π., 1,5ρ., 1ασ.

To Top