ΑΠΟΨΕΙΣ

Πέντε νίκες σε επτά αγώνες, τίποτα λιγότερο…

Απομένουν επτά αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Άρης αναζητά πέντε νίκες για να καταφέρει να σώσει τη χρονιά. Αυτή είναι η σκληρή, αλλά όχι ακατόρθωτη πραγματικότητα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι κίτρινοι με πέντε νίκες σε 19 αγώνες, θα χρειαστούν άλλες τόσες στα επτά τελευταία παιχνίδια, διότι αυτή τη στιγμή “κουβαλούν” το 0-2 που έχουν με τον Ιωνικό και τον Κολοσσό, ενώ υστερούν σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ, έχοντας να παίξουν στην Αθήνα με τον Πανιώνιο.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως η κατάσταση είναι πλέον πολύ οριακή. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει κανένα παιχνίδι δίχως να διεκδικήσει νίκη ως το τέλος. Ακόμα και μέσα στο Περιστέρι που παλεύει για την τρίτη θέση, ακόμα και με την ΑΕΚ και τον Προμηθέα στο Παλέ, που ούτως ή άλλως αλλάζει επίπεδο αγωνιστικά εντός έδρας.

Είναι προφανές ότι πρέπει (επιτέλους) να κερδίσει τον Πανιώνιο στο “Σοφία Μπεφόν” και να διεκδικήσει άλλο ένα “διπλό”, αυτό μέσα στο Λαύριο.

Οι εννέα νίκες δεν του εξασφαλίζουν παραμονή διότι υπάρχει αυτό το 0-2 με τον Ιωνικό που αν κερδίσει έναν αγώνα τότε θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Άρη σε οποιαδήποτε ισοβαθμία με άλλη (ή άλλες) ομάδα.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Άρης θέλει πάση θυσία να βρει άλλες πέντε νίκες. Εύκολο να γράφεται, δύσκολο να γίνει πράξη, όταν η ομάδα έχει μόλις πέντε νίκες σε 19 αγώνες και κανένα “διπλό”, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά ακατόρθωτο δεν είναι.

Ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον Ήφαιστο, μπορεί να κερδίσει τον Πανιώνιο, μπορεί να κερδίσει το Λαύριο, μπορεί να κερδίσει το Ρέθυμνο, μπορεί να κερδίσει τον Προμηθέα και την ΑΕΚ στην έδρα του, αρκεί να είναι Άρης…

To Top