Πέντε νίκες “σημεία αναφοράς” της εξαιρετικής πορείας μιας απίθανης παρέας! Και έπεται συνέχεια…

Ο Άρης μπαίνει στην πιο κρίσιμη σειρά αγώνων τη φετινή χρονιά, έχοντας μεν πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών, αλλά και καλή ψυχολογία δε, η οποία πηγάζει από τις πολλές νίκες σε μεγάλα παιχνίδια, που αποτέλεσαν σημεία αναφοράς της εξαιρετικής του πορείας μέχρι εδώ.

Οι δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ αρχές Φεβρουαρίου (62-57 και 77-78) μέσα σε έξι μέρες ήταν η αρχή που έβαλε τον Άρη σε μια άλλη ρότα στο πρωτάθλημα. Ακολούθησε ένα ντεμαράζ νικών που έφεραν τους κίτρινουν πανάξια στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας.

Στα πλέι οφ, η ΑΕΚ υπέκυψε στην ανωτερότητα, στο “θέλω” και το “πιστεύω” των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη, που κέρδισαν δίκαια και παλικαρίσια δύο φορές (71-69 και 79-68) μέσα στο Αλεξάνδρειο μια ομάδα που είχε ίσως και πενταπλάσιο μπάτζετ!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά που έκαναν τη χρονιά εξαιρετική, ήρθε να προστεθεί και η σπουδαία νίκη (84-74) στα ημιτελικά επί του πρώτου Ολυμπιακού, με απουσίες και χωρίς κόσμο στο Παλέ.

Ο Άρης που ηττήθηκε με βαριά σκορ στην Αθήνα και έδειχνε… ξεζουμισμένος, βρήκε τους τρόπους να ανασυνταχθεί και να πάρει αυτό που ήθελε από κάθε σειρά και είναι έτοιμος να κάνει αυτό και τώρα!

To Top