Πέντε παιχνίδια στη σημερινή μέρα της Super League

Με πέντε αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League την Κυριακή.

Στις 16:00, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση με 14 βαθμούς. Στις 18 προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, με γηπεδούχους τους Πειραιώτες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει 16 νίκες και δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Επίσης, τα γκολ είναι 48-8 υπέρ τους.

Στις 17:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο ΝΠΣ, στο γήπεδο «Ζωσιμάδες». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 36 βαθμούς. Στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων στα Ιωάννινα, οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη. Τα γκολ είναι 3-3.

Στις 17:30, η Λαμία θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Αθ. Διάκος» τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 37 βαθμούς. Στα τέσσερα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στη Λαμία, οι «κίτρινοι» έχουν δυο νίκες και οι γηπεδούχοι μια. Επίσης, ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Τα γκολ είναι 6-4 υπέρ του Άρη.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 53 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες 45 φορές κατά το παρελθόν στην Κρήτη. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν 16 νίκες και οι «κιτρινόμαυροι» 15. Επίσης, δώδεκα ματς των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 52-50 υπέρ του ΟΦΗ.

Τέλος, στις 20:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Τούμπας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 15 βαθμούς. Στα 17 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, ο «Δικέφαλος» του Βορρά μετράει δώδεκα νίκες και οι Νικαιώτες μια. Επίσης, τέσσερα ματς των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 40-8 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

To Top