ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πέντε προτάσεις με τον Ερασιτέχνη “εγγυητή” της διαφάνειας για την επόμενη μέρα

Τα ψέμματα τελείωσαν… Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτημάτων ενδιαφέροντος για τα ηνία του ποδοσφαιρικού Άρη ο Ερασιτέχνης είναι αυτός που αναλαμβάνει δράση, θέλοντας να τρέξει σύντομα τις εξελίξεις, προκειμένου σύντομα να δοθεί το διοικητικό χρίσμα σε έναν από τους πέντε υποψήφιους

Όπως έχουν δεσμευτεί οι άνθρωποι του  ΑΣ αρχικά θα υπάρξει μία συνάντηση με την νομική υπηρεσία του συλλόγου, ώστε να συζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες των προτάσεων που έφτασαν το τελευταίο 10ήμερο στα γραφεία του Ερασιτέχνη και εν συνεχεία η επικοινωνία με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Αυτό που επιζητεί να εξασφαλίσει ο ΑΣ Άρης είναι η παρουσία όλων των τάσεων στη γενική συνέλευση που θα οριστεί. Θα τους ζητηθεί να βρεθεί μία ημερομηνία που θα μπορέσουν άπαντες να δώσουν το παρών και να αναλύσουν ο κάθε ένας το πλάνο του για την επόμενη μέρα με οικονομικά και μη στοιχεία.

Μόλις, διευθετηθεί το ζήτημα αυτό το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη θα συνεδριάσει, ώστε να ανακοινώσει την ακριβής ημερομηνία της γενικής συνέλευσης. Είναι σίγουρα… εγγυητής της διαφάνειας και των ίσων όρων, ώστε να βγει ωφελημένος ο σύλλογος.

 Ποιοι θέλουν να πάρουν τα ηνία των «κίτρινων»;

1. Η οικογένεια Καλαϊτζίδη με επικεφαλής τον Άλεξ Κάλας.

2. Τέσσερις επιχειρηματίες με επικεφαλής τον Νίκο Αρβανιτίδη, γιο του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας Γιώργου Αρβανιτίδη. Οι άλλοι τρεις είναι οι Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης, Δημήτρης Ανθουλάκης, Δημήτρης Νάτσης. Αναλαμβάνουν πλήρως την οικονομική λειτουργία της ομάδας, την εκκαθάριση της υπό πτώχευση ΠΑΕ και δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο της νέας ΠΑΕ, εφόσον ο Άρης ανέβει στη Football League. «Επιθυμία μας είναι να παρουσιάσουμε τις λεπτομέρειες της επενδυτικής μας πρότασης στο σώμα των μελών της γενικής συνέλευσης του Α.Σ. ΑΡΗΣ, όποτε αυτή συγκληθεί» όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων.

3. Ο Γιώργος Γαλανός, πρώην επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, δηλώνοντας: «Είμαστε μια 5μελής διοικητική ομάδα και έχουμε έρθει ήδη σε επαφή, με προπονητή, με τεχνικό διευθυντή και με ποδοσφαιριστές αξίας, προκειμένου να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό το αγωνιστικό τμήμα».

4. Επιστολή στον Ερασιτέχνη έστειλε και ο Αντώνης Ζαμπέτας, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, δηλώνοντας ότι εκπροσωπεί ένα fund από το Κουβέιτ. Ζητάει απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήσεις που απορρέουν από την πρόσκληση εκδήλωσης επενδυτικού ενδιαφέροντος προκειμένου να ενημερώσεις τους επενδυτές και αυτοί να πάρουν την απόφασή τους αν θα επενδύσουν στον Άρη.

5. Αν και εκπρόθεσμα, έγινε δεκτή, η πρόταση του Κώστα Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εκπροσωπεί την Chatsworth Consortium Limited με έδρα το Λονδίνο.

To Top