Πέντε στάσεις μόνο…

Πέντε αγωνιστικές, πέντε στροφές πριν από το φινάλε, ακόμη πέντε στάσεις, μόνο… Ο ‘’εφιάλτης’’ της Γ΄ Εθνικής, οσονούπω, ολοκληρώνεται για τον Αρη, μόνο που ακόμη δεν γνωρίζει το ακριβές τέλος του!

Η κατάσταση στον 1ο όμιλο είναι τόσο συγκεχυμένη και τα σενάρια τόσα πολλά, που οι κίτρινοι θα πρέπει να περιμένουν για να πανηγυρίσουν μια πιθανή άνοδο, η οποία δεν εξαρτάται από τα δικά τους πόδια. Για την ακρίβεια, εξαρτάται από τις ορέξεις του Πανσερραϊκού, δεδομένου πως εάν κερδίσουν όλα τα ματς, αυτοί θα είναι που θα αλλάξουν κατηγορία, ρίχνοντας τον Αρη (και την Καβάλα) στο καναβάτσο.

Τα ‘’λιοντάρια’’ έχουν και το πλεονέκτημα ενός ευνοϊκότερου προγράμματος, καθώς είναι οι μόνοι (από τους τρεις) που έχουν τρία παιχνίδια στην έδρα τους, ενώ Αρης και Καβάλα, θα σταθούν στο κατώφλι του σπιτιού τους, από δύο φορές.

Ματς ‘’κλειδιά’’, αρχικώς, η σύγκρουση Καβάλας-Πανσερραϊκού, στο ‘’Ανθή Καραγιάννη’’, το Αρης-Καβάλα, στο ‘’Κλ. Βικελίδης’’ και ακόμη υπογραμμίζονται: Η έξοδος του Αρη στο Φιλώτα, το γειτονικό εντός έδρας (για τον Πανσερραϊκό) ντέρμπι με τη Δόξα και οι εξορμήσεις της Καβάλας σε Κοκκινόχωμα και Σουφλί.

Το πρόγραμμα του Πανσερραϊκού: Εβρος Σουφλίου (εντός), Καβάλα (εκτός), Καστοριά (εντός), Εθνικός Ν. Αγιονερίου (εκτός), Δόξα Δράμας (εντός).

Το πρόγραμμα του Αρη: Θύελλα Φιλώτα (εκτός), Εβρος Σουφλίου (εντός), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εκτός), Καβάλα (εντός), Ορφέας Ελευθερούπολης (εκτός)

Το πρόγραμμα της Καβάλας: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (εκτός), Πανσερραϊκός (εντός), Εβρος Σουφλίου (εκτός), Αρης (εκτός), Καστοριά (εντός).

Η βαθμολογία τούτη την ώρα: Πανσερραϊκός 59 (τέρματα 45-15), Αρης 58 (τέρματα 44-12), Καβάλα 58 (τέρματα 46-13).

Οι ήττες που κοστίζουν…

Οι ‘’μαύρες τρύπες’’, συνήθως κοστίζουν. Τρεις φορές έπεσε σε τέτοιου είδους ‘’τρύπα’’ ο Αρης: στο Καυτανζόγλειο (Καμπανιακός), και δύο φορές από τη Δόξα Δράμας (εντός και εκτός). Δύο ήττες υπέστη ο Πανσερραϊκός (από Ακροπόταμο και Αρη) ενώ μόλις μία φορά έχασε η Καβάλα (στις Σέρρες), η οποία όμως έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (7) από την παρέα των τριών.

Πηγή: novasports.gr

To Top