Πέντε συλλήψεις στο Νις – Μαρσέιγ

Τα επεισόδια που συνέβησαν στο Νις – Μαρσέιγ έφεραν τη σύλληψη πέντε οπαδών της πρώτης που εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν κατηγορούνται για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για το ότι συνεπλάκησαν σε επεισόδια με μέλη της αποστολής της Μαρσέιγ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε στιγματιστεί από επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο 75′ του αγώνα και ξεκίνησαν όταν ο Ντιμίτρι Παγέ επέστρεψε στην εξέδρα ένα μπουκάλι, που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο.

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν συνέπεια να ακολουθήσει εισβολή των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, κάτι που είχε σαν συνέπεια να υπάρξει οριστική διακοπή του ματς, καθώς η Μαρσέιγ, δεν επέστρεψε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να υπάρξει ολοκλήρωση του καθώς όπως υποστήριξε κάποιοι από τους παίκτες της είχαν τραυματιστεί.

Όσον αφορά τον αγώνα, η τύχη του είναι στα χέρια της πειθαρχικής επιτροπής της γαλλικής λίγκας, η οποία θα συνεδριάσει στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου και θα γίνουν γνωστές οι ποινές που θα υπάρξουν στις δύο ομάδες.

To Top