Πέντε συμβουλές για το Live στοίχημα

Η στοιχηματική χρονιά ξεκινά και η ομάδα του bookmakers.gr μας δίνει 5 βασικές συμβουλές επιβίωσης για το Live στοίχημα.

  Cash out

Η επιλογή cash out είναι αυτή που επιτρέπει στους παίκτες να αποσύρουν ένα στοίχημα που έχουν τοποθετήσει πριν αυτό διευθετηθεί.

άν το επιλεγμένο από τον παίκτη αποτέλεσμα φαίνεται (κατά τη διάρκεια του αγώνα) λιγότερο πιθανό να επαληθευτεί, η στοιχηματική εταιρία θα του προσφέρει ένα ποσό προς εξαργύρωση (cash out) μικρότερο από το ποντάρισμα του.

Εάν το επιλεγμένο αποτέλεσμα φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό να επαληθευτεί, η στοιχηματική εταιρία του προσφέρει ένα ποσό μεγαλύτερης αξίας από το ποντάρισμα του αλλά μικρότερης αξίας από το μέγιστο τελικό κέρδος.

Γρήγορο στοίχημα

Το λεγόμενο γρήγορο στοίχημα (quick bet) αποτελεί ένα από τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του live στοιχήματος. Σύμφωνα με αυτό, μια στοιχηματική εταιρία δύναται να προσφέρει έναν πιο γρήγορο τρόπο τοποθέτησης ενός στοιχήματος συγκριτικά με τη συνηθισμένη διαδικασία. Αυτό μπορεί να είναι πολύ επικερδές για τα στοιχήματα που τοποθετούνται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς επιτρέπει στους παίκτες να εκμεταλλευτούν άμεσα τις διαθέσιμες αποδόσεις που σύντομα θα αλλάξουν καθώς ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Streaming

Οι υπηρεσίες live video streaming είναι λιγότερο δημοφιλείς από τα live στατιστικά ή τη live βαθμολογία ενός πρωταθλήματος, αλλά όπου είναι διαθέσιμες επιτρέπουν στους παίκτες να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες της επιλογής τους.

Οι κανόνες σχετικά με τα γεγονότα που μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω video streaming οι παίκτες ποικίλλουν μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών. Κάποιες εταιρίες στοιχημάτων  παρέχουν πρόσβαση σε όλα τα live γεγονότα και για όλους τους παίκτες που έχουν χρηματικό υπόλοιπο στο λογαριασμό τους. Κάποιες άλλες εταιρίες ωστόσο προκειμένου να παρέχουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτούν από τον παίκτη να τοποθετήσει ένα στοίχημα στο αθλητικό γεγονός που επιθυμεί να παρακολουθήσει.

Ζωντανά αποτελέσματα (Live Scores)

Η εμφάνιση των ζωντανών αποτελεσμάτων των αγώνων είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους παίκτες του στοιχήματος, ειδικότερα για αυτούς που θέλουν να στοιχηματίσουν σε κάποιον αγώνα που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν live. Οι στοιχηματικές εταιρίες παρέχουν πάντα έναν πίνακα αποτελεσμάτων στον οποίο αναγράφονται και ενημερώνονται συνεχώς τα σκορ όλων των αθλητικών γεγονότων ενώ σε αρκετές περιπτώσεις παρέχονται και πληροφορίες σχετικά με τα ονόματα των σκόρερ.

Live Στατιστικά

Παράλληλα με την εμφάνιση του σκορ, αρκετές στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει στατιστικά στοιχεία κατοχής της μπάλας όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο και διάφορα άλλα στατιστικά που έχουν εφαρμογή στο μπάσκετ, το ice hockey ή το τένις. Συνεπώς, αυτά τα live στατιστικά στοιχεία, βοηθούν τους παίκτες να αποφασίσουν σε ποιες στοιχηματικές επιλογές επιθυμούν να ρισκάρουν.

To Top