Πέραν των γιορτών, υπάρχουν και οι αποδεσμεύσεις στον Άρη

Μήτρογλου, Ντουάρτε και Χαΐροβιτς αποκτήθηκαν από τον Άρη, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να πείσουν με την απόδοσή τους. Οι τραυματισμοί των δύο πρώτων τους άφησαν πίσω, ενώ ο τελευταίος ήρθε με θετικά σχόλια στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού στους κιτρινόμαυρους.

Πέραν λοιπόν των διακοπών λόγω Χριστουγέννων, οι διοικούντες του Άρη καλούνται να βρουν λύση για να τους αποδεσμεύσουν. Μήτρογλου και Ντουάρτε βρίσκονται στην κατηγορία όπου τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και στις τάξεις της ομάδας θα γίνει προσπάθεια ώστε να λύσει από τώρα τη συνεργασία τους ώστε να γλιτώσει κάποια χρήματα. Η διαδικασία δεν αναμένεται εύκολη, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δείξει διάθεση για κάτι τέτοιο, όμως θα γίνει προσπάθεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Χαΐροβιτς αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση, καθώς μιλάμε για κλειστό τριετές συμβόλαιο και έτσι υπάρχει η επιλογή να φύγει δανεικός για το δεύτερο μισό της σεζόν εάν δεν βρεθεί η “χρυσή” τομή ώστε να λύσει το συμβόλαιό του.

To Top