Πέρασαν από δεύτερο εργομετρικό έλεγχο οι παίκτες (photos)

Στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος εργομετρικός έλεγχος της ομάδας μπάσκετ του Άρη από την αρχή της χρονιάς.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ “πραγματοποιήθηκαν εργαστηριακές μετρήσεις σχετικές με την αξιολόγηση της δύναμης και της αλτικότητας, των σωματομετρικών χαρακτηριστικών και της σύστασης του σώματος.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων αξιολογήθηκαν σε σχέση με επιδόσεις αθλητών ανάλογης αγωνιστικής κατηγορίας και θέσης, αλλά και σε σχέση με τις επιδόσεις των παικτών στην προηγούμενη μέτρηση. Στην ομάδα δόθηκαν αναλυτικές συστάσεις προπόνησης από τον Καθηγητή Προπονητικής κ. Κέλλη Σπύρο, προσαρμοσμένες στα αποτελέσματα των μετρήσεων και την αξιολόγησή τους και αναφέρονται αναλυτικά σε κάθε παίκτη με στόχο να αντιμετωπιστούν οι τυχόν αδυναμίες τους.

Το Κέντρο Αθλητικής & Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis βρίσκεται στο Καυτατζόγλειο Στάδιο και απευθύνεται σε αθλητές/τριες ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σωματείων, σε αθλητές/τριες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, σε αθλητές/τριες αναπτυξιακών ηλικιών ομαδικών (ακαδημίες και αγωνιστικά τμήματα) και ατομικών αθλημάτων, σε ελεύθερα αθλούμενους, σε διαιτητές, καθώς και σε άτομα με μυοσκελετικές δυσλειτουργίες και κινητικές ιδιαιτερότητες. Επικοινωνία: Τ: 2310 477360, Φ: 2310477361, www.metrisislab.gr, [email protected]”.

To Top