Πέρασαν τις… βέρες στη Θεσσαλονίκη

Ο Έλντιν Γιακούποβιτς συμφώνησε σε όλα με τον Άρη και θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας. Ο Ελβετός τερματοφύλακας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε τις… βέρες με την ομάδα του Άρη για “γάμο” δυο χρόνων!

Ο Γιακούποβιτς δεν έκρυβε τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή, αναγνωρίζοντας ότι οι κίτρινοι του προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, αλλά και τη δυνατότητα να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Παράλληλα, η οικογένεια του Γιακούποβιτς επιθυμούν την παραμονή τους στην Ελλάδα, την ώρα μάλιστ απου η σύζυγός του ετοιμάζεται στα μέσα της εβδομάδας να γεννήσει σε κλινική στην Λάρισα!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι μετά το τηλεφωνικό «ναι» της Παρασκευής, ο Γιακούποβιτς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους διοικούντες του Άρη από κοντά και να τελειώσουν το θέμα. Μετά από μια συνομιλία περίπου τριών ωρών, ο Ελβετός συμφώνησε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους οικονομικούς όρους που του πρότεινε η ΠΑΕ.Τώρα απομένει η ανακοίνωση της ΕΠΟ για να επισημοποιηθεί η συνεργασία με τους κίτρινους.
 

To Top