Πέρασε από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος (0-2) – Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία

Εξαιρετικός ήταν ο Ατρόμητος στα Γιάννενα. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ και κινείται σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι Περιστεριώτες προέρχονταν από τη νίκη επί του Λεβαδειακού και ήθελαν ένα ακόμα «τρίποντο» για να εδραιωθούν στην πεντάδα της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην πρώτη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι στο 12΄ να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα του ΠΑΣ, με τον Ευθύμη Κουλούρη.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με δύο καλές ευκαιρίες (Κάστρο 20΄- Μάνος 21΄) ωστόσο ο Μέγερι έδειξε την κλάση του φώναξε και στις δύο περιπτώσεις «παρών» και τους στέρησε το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης.

Με το «καλησπέρα» στο β΄ημίχρονο ο Ατρόμητος βρήκε δεύτερο γκολ στο 50′. Μπορεί αυτό να το σημείωσε ο Ουάρντα (το πρώτο του στη δεύτερη θητεία του στο Περιστέρι) ωστόσο όλα τα…  λεφτά ήταν η ασίστ του Χατζηισαϊα.

Οι Περιστεριώτες απέκτησαν…αέρα δύο τερμάτων και συγχρόνως τα πόδια των παικτών του ΠΑΣ έμοιαζε πλέον να…ζυγίζουν πολλά κιλά αφού είχαν μπροστά τους έναν «Γολγοθά» για να επιστρέψουν στο παιχνίδι, το οποίο απέκτησε ένα καθαρό διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο διάστημα, με τον Ατρόμητο να χάνει κι άλλες ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Με το «τρίποντο» που…ψάρεψε στη λίμνη των Ιωαννίνων ο Ατρόμητος έφτασε τους 39 βαθμούς και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την ΑΕΚ (40β.) και την τρίτη θέση.

Βαθμολογία

To Top