Πέρασε από τη Βρέμη και έφτασε πιο κοντά στον τίτλο η Μπάγερν!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως, η Μπάγερν Μονάχου βελτιώθηκε στο τελευταίο ημίωρο και επικράτησε με 2-1 της Βέρντερ Βρέμης και έκανε «άλμα» για το 11ο σερί πρωτάθλημα.

Σοβαρεύτηκε, πάτησε στο δεύτερο ημίχρονο το πόδι στο… γκάζι και ένα βήμα τίτλου στη Βρέμη η Μπάγερν Μονάχου!
Οι Βαυαροί επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1 της Βέρντερ Βρέμης για την 31η αγωνιστική της Bundesliga και έφτασαν πιο κοντά στο 11ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, αυξάνοντας τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από τη Ντόρτμουντ που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Στα του αγώνα, η ομάδα του Τούχελ μπορεί να είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, αλλά δυσκολευόταν να φτιάξει τη φάση που θα την έδινε το γκολ. Η πρώτη μεγάλη στιγμή έγινε στο 21’ όταν ο Παβάρ έκανε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Παβλένκα του είπε εντυπωσιακά «όχι».
Στο 35’ η Βέρντερ Βρέμης… απάντησε στην ευκαιρία του Παβάρ, όταν ο Γκρος έκανε πολύ ωραία ενέργεια, πέρασε όποιον έβλεπε… μπροστά του, όμως το τελείωμα του δεν ήταν καλό και πέρασε πάνω από την εστία.
Το πρώτο μέρος δεν είχε κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή, με τις δυο ομάδες να μην ρισκάρουν στις προσπάθειες τους και να πηγαίνουν με το ισόπαλο 0-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί μπήκαν επιθετικά, έχασαν αρχικά στο 56’ σημαντική ευκαιρία με τον Μανέ, όμως, στο 62’ ο Γκνάμπρι άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα στη δεξιά γωνία.
Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 72’, οι Πρωταθλητές Γερμανίας «διπλασίασαν» τα τέρματα τους, όταν ο Μαζραουί είδε έξυπνα τον Σανέ εντός περιοχής και αυτός με ιδανικό σουτ στην αριστερή γωνία έκανε το 2-0.
Η Μπάγερν με το υπέρ της σκορ έριξε το ρυθμό και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση τη φάση του 87’ όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με το μακρινό σουτ του Σμίντ. Παρά τη μείωση του σκορ, η Βέρντερ Βρέμης δεν έγινε απειλητική για να φτάσει στη μείωση του σκορ και η ομάδα του Τούχελ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στο δρόμο προς τον τίτλο!

To Top