Πέρασε από το Αγρίνιο η Κ19 του Άρη (1-3), δείχνοντας τον δρόμο στους «μεγάλους»

Σημαντική νίκη πέτυχε η Κ19 του Άρη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 3-1 για την 21η αγωνιστική, δείχνοντας τον δρόμο στην ανδρική ομάδα που παίζει αύριο με τον ίδιο αντίπαλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αυτή ήταν η 10η νίκη για τον Άρη που έφτασε τους 35 βαθμούς παραμένοντας έτσι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10’, όμως αντέδρασαν άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 20’, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στη συνέχεια  ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής στο 56’ με τον Άρη να εκμεταλλεύεται την αριθμητική του υπεροχή, σκοράροντας και δεύτερο γκολ στο 67’ (1-2). Παρότι και ο Άρης αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο 70’ -συνολικά στο παιχνίδι βγήκαν 10 κίτρινες κάρτες- κατάφερε να βρει δίχτυα για τρίτη φορά (1-3) στο 84’, εξασφαλίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς.

ΣKOPEP: 20′ Xατζηπιρπιρίδης, 67′ Mαρμαρίδης, 83′ Πάγκος .

ΣYNΘEΣH:(Kαζάνας), Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης, Μπαγκαλιάνης, Σενγκέργκης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Τράκας, (52′ Πάγκος), Mαρμαρίδης, Καράμπελας, Μπαλικτσής (52′ Tσιρώνας), Bαβλιάκης (65′ Kαλαϊτζής), Xατζηπιρπιρίδης (80′ Mέρο).

To Top