Πέρασε από το Βερολίνο η Μπάγερν (0-2) και βρέθηκε ξανά στο +4

Ακόμα και με το αναμενόμενο μουδιασμένο παιχνίδι της, η Μπάγερν κατάφερε να περάσει με 0-2 από το Βερολίνο και με τη νίκη της επί της Ουνιόν να βρεθεί έπειτα από λίγες ώρες και πάλι στο +4 από τη 2η Ντόρτμουντ.

Οι Βαυαροί είχαν ένα ακυρωμένο γκολ (19’), αλλά στο 40’ τους δόθηκε πέναλτι, με τον Λεβαντόφσκι να κάνει το 4×4 από την άσπρη βούλα και να φτάνει τα 26 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 40 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις για 5η διαδοχική σεζόν (σ.σ.: φέτος σε 13 ματς λιγότερα από πέρσι).

Το ματς δεν είχε καθόλου ρυθμό, η Ουνιόν απλά προσπαθούσε να μην μεγαλώσει η ήττα της, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει ακόμα ένα γκολ, καθώς ο Παβάρ με κεφαλιά από κόρνερ (80’) κλείδωσε το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους, που μπήκαν με το δεξί στην επιστροφή τους στον κόσμο της μπάλας μετά την καραντίνα του κορωνοϊού.

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Γκίκιεβιτς, Σούμποτιτς, Χούμπνερ, Τρίμελ, Λεντς, Αντριχ (71’ Γκέντνερ), Σλότερμπεκ, Πρέμελ (85’ Κρόος), Μπίλτερ (85’ Ράιερσον), Ούτζα (71’ Αντερσον), Ινγκβαρτσεν (81’ Μέες)

Μπάγερν (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Παβάρ, Τιάγκο, Γκορέτσκα (71΄ Κομάν), Ντέιβις, Γκνάμπρι (85’ Πέρισιτς), Μίλερ (89’ Κιζάνς), Λεβαντόφσκι.

To Top