Πέρασε από το Ηράκλειο και είναι στο -5 από την κορυφή η Καλλιθέα

Τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη πανηγύρισε η Καλλιθέα με σκορ 2-0, χάρη σε τέρματα του Κυνηγόπουλου και του Μουνιέ, για την 31η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Στο κυνήγι του Λεβαδειακού παρέμεινε η Καλλιθέα, η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Εργοτέλη με σκορ 2-0 και βρίσκεται στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί έμειναν στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ με την πρώτη καλή τους ευκαιρία στο ματς, με τον Κυνηγόπουλο να κάνει το 1-0 στο 14ο λεπτό, ενώ στο 25′ ο Άμπι έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Τελικά, η Καλλιθέα βρήκε και δεύτερο τέρμα στο ματς, με τον Μουνιέ να σκοράρει στο 63ο λεπτό, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-0 στην αναμέτρηση.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τζελέπης, Ντουμάνης (73′ Κατσούρι), Σερβιλάκης, Μίκο, Κόλα, Πέϊος, Άπι (79′ Σαρρής), Βουτσάς, Κωστανάσιος (91′ Θεοδωράκης), Κουτάντος (73′ Αλεξάκης), Πατρινός (79′ Νεράλ)

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση (60′ Μουνιέ), Κύργιας, Τσιντώνης (60′ Ντιμίτριους), Μπουλούλης (88′ Νάτσης), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Σαντάνα, Κυνηγόπουλος (88′ Βογιατζής), Μανθάτης, Μάλτσι (77′ Χασανμπέγκοβιτς)

To Top