Πέρασε από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Στην πρεμιέρα του Β’ γύρου, για την εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 3-0 στην έδρα του Ατρόμητου με χατ-τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ανέβηκε -προσωρινά- στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ που αγωνίζεται την Πέμπτη στην έδρα του Ιωνικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύθηκαν για ένα μισάωρο, αφού από τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι που κέρδισε ο Αγκιμπού Καμαρά και εκτέλεσε ο Μαροκινός φορ στο 36′, στη συνέχεια η ούτως ή άλλως εξαιρετικά αδύναμη φέτος ομάδα του Παράσχου κατέρρευσε πλήρως. Δυο ακόμη γκολ του επιθετικού των Πειραιωτών στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους σφράγισαν τη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος / 3-5-2): Πίριτς, Καστεγιάνο, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος (65′ Κιβρακίδης), Χαρίσης, Νάτσος, Ντένιτς (46′ Μουνίθ), Κουλούρης (84′ Τζαβίδας), Σπιριντόνοβιτς (66′ Μπεντινέλι).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς / 4-2-3-1): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ (76′ Ανδρούτσος), Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά (65′ Μ. Καμαρά), Λόπες (65′ Ροντρίγκες), Α. Καμαρά, Μασούρας (72′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (71′ Τικίνιο).

To Top