Πέρασε εργομετρικά ο Διούδης, Τρίτη οι υπογραφές λόγω… εθνικής εορτής!

Καθόλου ανησυχητική δεν είναι η μικρή καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωκράτη Διούδη στην Κλαμπ Μπριζ. Και αυτό γιατί η σημερινή μέρα είναι αργία για τους Βέλγους, λόγω εθνικής… εορτής εξού και ο λόγος για τον οποίο έχει δοθεί μία μικρή παράταση στα δρώμενα και στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο 21χρονος πορτιέρο έφτασε το βράδυ της Κυριακής (20/7) στο Βέλγιο, όπου τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Μπριζ και παλαιός μας γνώριμος από την Ελλάδα και την ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον.

Οι δυο άνδρες αφού συνομίλησαν για αρκετή ώρα ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα το πρωί, καθώς το πρόγραμμα προέβλεπε να περάσει ο Διούδης μερικά εργομετρικά τέστ. Σε αυτά διαπιστώθηκε η πολύ καλή φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 21χρονος ποδοσφαιριστής με τις δύο πλευρές να περνού στο τελικό στάδιο. Αύριο, αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται ο βελγικός σύλλογος, ώστε να περάσει τις προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις.

Η συμφωνία θα δρομολογηθεί -κατά πάσα πιθανότητα- αύριο το μεσημέρι, όταν και θα καταφθάσει στο Βέλγιο ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Θεόφιλος Καρασσαβίδης. Αφού συζητηθούν οι τελευταίες διαδικαστικού τύπου λεπτομέρειες, ο νεαρός άσος θα βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βέλγους και θα δώσει μία μεγάλη οικονομική «ανάσα» στον Άρη.

To Top