Πέρασε εύκολα στον τρίτο γύρο της Μαδρίτης και περιμένει… Βέκιτς η Σάκκαρη

Έπαιξε πολύ καλό τένις για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν έχασε την ψυχραιμία της όταν δέχθηκε μπρέικ από τη Ρους και προκρίθηκε εύκολα στον 3ο γύρο της Μαδρίτης η Μαρία Σάκκαρη (2-0 σετ)!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε εύκολα το 1ο σετ, κάνοντας μπρέικ την κατάλληλη στιγμή, ενώ παρέμεινε συγκεντρωμένη όταν η Ολλανδή «έσπασε» το σερβίς της και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επόμενη αντίπαλος θα προκύψει από το ζευγάρι Βέκιτς-Μασάροβα, αναμέτρηση που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις δύο τενίστριες να υπερασπίζονται το σερβίς τους, φτάνοντας στο 2-2. Σε εκείνο το σημείο, η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια πάτησε το… γκάζι και έκανε το μπρέικ, για το 3-2. Από εκεί και έπειτα, τόσο η Σάκκαρη, όσο και η Ρους, κράτησαν το σερβίς τους, με την Ολλανδή να μην μπορεί να σπάσει το αυτό της Μαρίας, η οποία κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν αρκετά πιο δύσκολα. Μπορεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έκανε το μπρέικ με το «καλησπέρα», σε ένα game που διήρκησε αρκετή ώρα, αλλά η απάντηση από τη Ρους δεν άργησε να έρθει.

Στο 4ο game, η Ολλανδή «έσπασε» και αυτή το σερβίς της Σάκκαρη για το 2-2, ενώ υπερασπιζόμενη το δικό της, έφτασε και στο 3-2. Ωστόσο, η Μαρία ισοφάρισε σε 3-3 και παίζοντας πολύ καλό σε εκείνο το σημείο, έκανε εκ νέου μπρέικ για το 4-3.

Έτσι, έφτασε εύκολα και στο 5-4, δύο games αργότερα. Μπορεί στο τελευταίο game να δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς απειλήθηκε με τρία break points, αλλά εν τέλει κατάφερε να το κλείσει θετικά και να φτάνει ξανά στο 6-4 και στο 2-0 σετ.

Τα σετ (2-0): 6-4, 6-4.

To Top