Πέρασε με 5-1 από τον Βόλο κι έκανε το 10Χ10 ο Παναθηναϊκός (video)

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, περνώντας εύκολα με 5-1 και πέτυχε την 10η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι έσπασαν το ρεκόρ των εννιά σερί νικών, που κρατούσε από την σεζόν 1994-95, και παρέμειναν μόνοι πρώτοι την κορυφή της Super League.

Η κλάση του Παλάσιος ήταν εκείνη που «ξεκλείδωσε» το «τρίποντο», με τον Αργεντινό εξτρέμ να σκοράρει δυο φορές σε διάστημα πέντε λεπτών, πριν την ανάπαυλα, στο 39’ και στο 44’. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε ένα ακόμα διπλό «χτύπημα», με το αυτογκόλ του Εσκοβάλ στο 66ο με τη χρήση VAR και το πρώτο φετινό τέρμα του Τσέριν στο 67ο λεπτό , προτού ο Σπόραρ προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, στο 76’.

Οι τυπικά γηπεδούχοι πέτυχαν το… γκολ της τιμής, με χτύπημα πέναλτι του Νοκέρ, που είχε μπει αλλαγή, στο 84ο λεπτό.

Πλέον, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στο +9 από την δεύτερη ΑΕΚ, με παιχνίδι περισσότερο, ενώ ο Βόλος έμεινε στην τρίτη θέση και τους 20 πόντους.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (85′ Ουές), Μπαριέντος (72′ Ματίγια), Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες (85′ Μπατόκιο), Ντέλετιτς, Μεσκίδα (46′ Νοκέρ), Οζέγκοβιτς (71′ Κούτσιας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (78′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Μπερνάρ (86′ Γκάνεα), Ρούμπεν (78′ Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ (78′ Ιωαννίδης), Βέρμπιτς (69′ Κουρμπέλης).

To Top