Πέρασε στο Euro μέσω… Κύπρου και με πεντάρα η Ρωσία

Την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 πήρε και μαθηματικά η Ρωσία που πέρασε νικηφόρα από την Κύπρο, επικρατώντας με 5-0.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020 σφράγισε και με τη βούλα η Ρωσία, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τη δεύτερη θέση του 9ου ομίλου με 21 βαθμούς, πίσω από το Βέλγιο.

Η ομάδα του Τσερτσέσοφ, πέρασε με άνεση από την Κύπρο, επικρατώντας με 5-0. Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Τσέρισεφ με όμορφη ατομική ενέργεια έκανε το 1-0 και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της «αρκούδας», ενώ στο 23’ έγινε δημιουργός, αφού έβγαλε φάτσα με την εστία τον Οζντόεφ που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Ο Τζίουμπα στο 79’ διεύρυνε το σκορ στο 3-0, ενώ στο 89′ ο Γκολόβιν
έγραψε το 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Τσέρισεφ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Τα πράγματα για τη Ρωσία, έγιναν ακόμα πιο απλά πέντε λεπτά αργότερα, αφού ο Λαΐφης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και άφησε την ομάδα του να παλεύει με παίκτη λιγότερο.

Στο άλλος ματς του ομίλου, η Σκωτία έκανε το… αυτονόητο απέναντι στο Σαν Μαρίνο, επικρατώντας με 6-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Σκωτσέζους μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες στα προκριματικά.

Ο ΜακΓκίν με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, ολοκλήρωσε ένα καθαρό χατ τρικ, ενώ ο Σάνκλαντ στο 65’ και ο Φίντλεϊ στο 67’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ στο φινάλε ο Άμστρονγκ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

To Top