Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χόιλουντ

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται ο Ράσμους Χόιλουντ!

Ο 20χρονος Δανός θα αποτελέσει τον νέο επιθετικό που θα τεθεί στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαγκ, αφού όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πέρασε χωρίς πρόβλημα τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε και σήμερα (2/8) αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Η Αταλάντα θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 75 εκατ. ευρώ μετά την παραχώρησή του, ενώ 10 ακόμα εκατ. θα της καταβληθούν σε περίπτωση που επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται από την Τσέλσι ο Τζάκσον

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχωρά η Τσέλσι, η οποία παίρνει έναν ποδοσφαιριστή που θα τη βοηθήσει τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Ο λόγος για τον Νίκολας Τζάκσον, με τον 22χρονο Αφρικανό φορ να βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και να έχει περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι θα πληρώσει το ποσό των 37 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ για να κάνει δικό της τον Τζάκσον, ενώ ο ταλαντούχος στράικερ αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας οκτώ ετών, ως το καλοκαίρι του 2031.

Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται από Άρσεναλ ο Κίβιορ

Παίκτης της Άρσεναλ πρέπει να θεωρείται ο Γιάκουμπ Κίβιορ. Ο Πολωνός αμυντικός ολοκλήρωσε νωρίς το πρωί της Κυριακής τα ιατρικά τεστ και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. 

Για την αγορά του 22χρονου άσου από την Σπέτσια υπάρχει ήδη συμφωνία στα 25 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος θα υπογράψει συμβόλαιο 5,5 ετών. 

Φέτος είχε 20 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα, ενώ έπαιξε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική του ομάδα. 

To Top