Πέρασε τα… τεστ ο Αγκάνθο! Συμφώνησε οριστικά με τον Άρη, υπογράφει την Παρασκευή

Ολοκληρώθηκε το… ιατρικό μέρος στην υπόθεση του Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός περιμένει το ιατρικό «ναι» και το πήρε. Συμφώνησε με τον Άρη σε όλα και την Παρασκευή θα υπογράψει για να κάνει το (άτυπο) ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη κόντρα στην Μπενφίκα.

Ο Αγκάνθο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκης, για να δώσει λύση, όπως ομολόγησε και ο ίδιος, «λύση στο επιθετικό πρόβλημα του Άρη». 

Ο Ισπανός επιθετικός, αφού ξεκουράστηκε χθες, στη συνέχεια πέρασε από μια σειρά εξετάσεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί περνάει με τις αιματολογικές εξετάσεις.

Ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής τσεκάρισε όλα τα δεδομένα και άναψε το «πράσινο φως». Στη συνέχεια οι κίτρινοι συμφώνησαν σε όλα με τον Ισπανό, αλλά δεν μπήκαν οι υπογραφές. Ο λόγος ήταν ότι αναχώρησε μαζί με τον πατέρα του (τον συνόδευσε στη Θεσσαλονίκη) στην πατρίδα του ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Αυτό θα γίνει την Παρασκευή, οπότε και θα μπουν οι (τυπικές) υπογραφές στα συμβόλαια.

Η ενεργοποίησή του θα είναι άμεση και την Κυριακή στο φιλικό με την Μπενφίκα (9μ.μ.) θα πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κίτρινη φανέλα. Ήταν κάτι, άλλωστε, το οποίο ζήτησε ο Μάκης Κατσαβάκης, ώστε με την ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική να φωνάξει παρών.

To Top