ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πέρασε (0-1) από την Αλεξανδρούπολη και με Εορδαϊκό “σφραγίζει” την άνοδο!

Μία… ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου βρίσκεται ο Άρης, που εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Νέστου, κράτησε την διαφορά από την Δόξα στο +15 και πλέον θέλει… ένα βαθμό με τον Εορδαϊκό την Κυριακή για να “σφραγίσει” την άνοδο!

Σε ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο επ΄ουδενί δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητες ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο απείλησε ελάχιστες φορές την αντίπαλη άμυνα του Εθνικού. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, αυτή με τον Ιντζίδη να πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Καλαϊτζίδη. Πρωταγωνιστής στις δύο επόμενες και τελευταίες αξιόλογες ατομικές προσπάθειες των “κιτρινόμαυρων” ο Αντώνης Καπνίδης, ο οποίος δεν μπόρεσε δις να σκοράρει, αρχικά στο 29΄, όταν δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και έπειτα στο 31΄, όταν μετά από σέντρα του Πόι, πλάσαρε με τον Καλαϊτζίδη να απομακρύνει σε κόρνερ.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαφοροποιήθηκε με τον Άρη να συνεχίζει να ψάχνει διαδρόμους και τελικά να… επιβραβεύεται στο 60′ . Ο Τάτος σέντραρε και ο Μάουρο Πόι με προβολή άνοιξε το σκορ για τους “κιτρινόμαυρους”. Στη συνέχεια δεν υπήρξαν αξιόλογες φάσεις με τον Άρη να κρατάει εύκολα το υπέρ του 1-0 μέχρι το τέλος.

Εθνικός Αλεξ. : Καλαϊτζίδης, Θάνος, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Κοτρινίτσας, Τορομανίδης, Αμπαχαμιάν, Θεοδωράκης, Γωνιάδης, Τσαμουρλίδης (65΄Μαμούρ), Γκαϊδατζής

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Τάτος, Κόκε (70΄Καλογέρης), Πόι (78΄Ν΄Λουντούλου), Ντούνης, Καπνίδης (87΄Κωνσταντινίδης)

 

 

To Top