Πέρεθ: Έταξε πριμ «χρυσάφι» στους παίκτες της Ρεάλ για να νικήσουν την Μπαρτσελόνα

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή (14/01), στις 21:00 στο «Al Awwal Park» στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ, που θα ορίσει τον πρώτο πρωταθλητή της σεζόν.
Εν όψει της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης, ο πρόεδρος των «μερέχνες», Φλορεντίνο Πέρεθ συμφώνησε ήδη με τους αρχηγούς της ομάδας του για τα έπαθλα εκατομμυρίων ευρώ που θα λάβουν ως κίνητρο εάν νικήσουν τους Καταλανούς του Τσάβι. Όπως αποκάλυψαν τα Μέσα ενημέρωσης της Defensa Central, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος των Μαδριλένων προσέφερε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τα μοιράσει στην ομάδα και στα μέλη του προπονητικού επιτελείου.
Σύμφωνα με υπολογισμούς, ο καθένας θα πάρει 150 χιλιάδες ευρώ, σε περίπτωση κατάκτησης του πολυπόθητου τροπαίου. Μέχρι στιγμής οι δύο φιναλίστ ομάδες έχουν κερδίσει επτά εκατομμύρια ερώ, έξι για τη συμμετοχή και ένα επιπλέον για την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το έκανε αφού κέρδισε την Ατλέτικο στην παράταση με 5-3, ενώ η Μπαρτσελόνα κέρδισε 2 -0 την Οσασούνα. Ο νικητής του τίτλου θα έχει άλλο ένα εκατομμύριο επιπλέον.

To Top